Vakantie bungalow 'Het Boshuuske' Winterswijk

Genieten van ruimte, rust, natuur en privacy in de mooie Gelderse Achterhoek.


Zoals gezegd, Winterswijk kent een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Pittoreske boerderijtjes, statige Scholtenboerderijen, weilanden en natuurgebieden zoals "Korenburgerveen" en "Bekendelle". De vele beken, beekjes, houtwallen, bosschages en het veen maken het landschap nog afwisselender. U kunt een excursie maken naar 'de Steengroeve' en op zoek gaan naar fossielen en pyriet. Ook is het mogelijk de omgeving te ontdekken door een dag op sagensafari te gaan en u te laten verrassen door Achterhoekse verhalen.

Winterswijk heeft een gezellig centrum met veel speciaalzaken en horecagelegenheden. Daarnaast is er onder andere museum 'Freriks', schouwburg 'de Storm', een bioscoop, een binnenzwembad en een buitenzwembad "het strandbad" en een grote recreatieplas.

Het Boshuuske ligt dicht bij Vreden in Duitsland. Daar zijn ook leuke bezienswaardigheden en mooie fiets- en wandelroutes. Over de Grens ligt ook het "Zwilbrocker Venn". Europa's grootste binnenlandse meeuwenkolonie, in een beschermd natuurgebied. In de zomermaanden zijn hier flamingo's

 

Create a Free Website